Business Internaţional

Finlanda a câştigat din nou titlul de „cea mai fericită ţară din lume” şi este gata să primească turişti pe gratis pentru a îi descoperi secretele

Finlanda a câştigat din nou titlul de „cea mai...

Autor: Iulian Tenchiu

26.03.2023, 09:27 2418

Finlanda a câştigat din nou titlul de „cea mai fericită ţară din lume”. Finlandezii sunt de părere că fericirea este „o abilitate care poate fi învăţată”, iar pentru a demonstra acest lucru, ţara oferă excursii gratuite pentru un masterclass de patru zile despre filozofia finlandeză şi echilibrul vieţii, scrie CNBC.

Ţara nordică s-a clasat pe primul loc în "World Happiness Report 2023", publicat în această săptămână de Reţeaua Naţiunilor Unite pentru soluţii de dezvoltare durabilă, care măsoară factori precum venitul, sănătatea fizică şi mentală şi generozitatea societăţii.

Potrivit raportului, "Finlanda continuă să ocupe primul loc, pentru al şaselea an consecutiv, cu un scor semnificativ mai mare decât toate celelalte ţări".

Primul "Masterclass al fericirii" din Finlanda va avea loc între 12 şi 15 iunie la Kuru Resort, un refugiu de lux pe malul unui lac din sudul Finlandei. Printre temele care vor fi abordate se numără: natura şi stilul de viaţă, sănătatea şi echilibrul, cotidianul dar şi alimentaţia şi bunăstarea.

La acest masterclass pot participa doar zece persoane. Pentru cei care vor fi aleşi, costurile cursului, plus cheltuielile de călătorie, vor fi acoperite.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO