Business Internaţional

Florin Mergea: M-am bucurat de fiecare moment la Turneul Campionilor şi abia aştept finala

Florin Mergea: M-am bucurat de fiecare moment la Turneul...

Autor: Leila Bolat

21.11.2015, 18:04 330

"Cheia pentru noi astăzi a fost constanţa. Am avut un nivel foarte bun toată săptămâna, în special astăzi. Am început încrezători, de la primul punct am ţintit victoria şi cred că acest lucru este foarte important şi pentru mâine. Săptămâna a fost incredibilă. Acesta este turneul la care vor toţi să joace şi la care vor toţi să ajungă. M-am bucurat de fiecare zi, de fiecare moment. Şi abia aştept meciul de mâine, să fie o luptă epică", a spus Mergea, conform atpworldtour.com.

Rohan Bopanna s-a declarat încântat de accederea în finală: "Suntem foarte bucuroşi că ne-am calificat în finală şi abia aşteptăm meciul de mâine. Cred că am jucat cel mai bun tenis săptămâna aceasta şi sperăm să fie şi mâine la fel".

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India, nr. 8) a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia, nr. 3) şi s-a calificat în finala Turneului Campionilor de la O2 Arena din Londra.

Florin Mergea participă în premieră al Turneul Campionilor. Bopanna este pentru a treia oară la finala sezonului, iar în 2012 a pierdut în ultimul act, când era în echipă cu compatriotul său Mahesh Bhupathi.

Prezenţa românească în ultimul act al probei de dublu de la Turneul Campionilor poate spori, dacă Horia Tecău şi partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, vor trece, în a doua semifinală, programată de la ora 20.00, de gemenii americani Bob şi Mike Bryan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO