Business Internaţional

Fondatorul Netflix face dezvăluiri despre motivul pentru care nu mai conduce compania pe care a construit-o şi condus-o timp de peste 20 de ani

Fondatorul Netflix face dezvăluiri despre motivul pentru...

Autor: Business Magazin

29.01.2023, 19:21 548

Co-fondatorul Netflix Reed Hastings se retrage din funcţia de director executiv după ce a condus compania timp de peste două decenii.

Într-o postare pe blog, Hastings a declarat că va prelua rolul de preşedinte executiv şi va lăsa rolul de director general în seama a doi directori cu vechime, Ted Sarandos şi Greg Peters. Hastings, în vârstă de 62 de ani, a semnalat că intenţionează să se retragă de câţiva ani. El l-a ridicat pe unul dintre succesorii săi la funcţia de co-CEO în 2020 şi l-a numit pe celălalt COO în acelaşi timp. Deja, el a delegat aproape toate deciziile de la Hollywood şi s-a retras treptat din afacerile de zi cu zi.

"În ceea ce mă priveşte, îi voi ajuta pe Greg şi Ted şi, ca orice preşedinte bun, voi fi o punte de legătură între consiliu şi co-CEO-urile noastre. De asemenea, voi dedica mai mult timp filantropiei şi voi rămâne foarte concentrat pe faptul că acţiunile Netflix vor merge bine", a scris el.

Citiţi aici postarea sa completă de pe blog:

Sunt atât de mândru de primii noştri 25 de ani şi atât de entuziasmat de următorul sfert de secol. Putem face mult mai mult pentru a distra mai bine lumea şi pentru a oferi mai multă bucurie membrilor noştri.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO