Business Internaţional

Fortech Cluj, cu afaceri de 29 mil. euro în 2018, a deschis birou de vânzări şi consultanţă în Chicago

Fortech Cluj, cu afaceri de 29 mil. euro în 2018, a...

Autor: Laurentiu Cotu

16.05.2019, 20:32 338
Compania Fortech din Cluj-Napoca, specializată în dezvoltarea de soluţii software la comandă, controlată de an­tre­prenorul Călin Văduva, a deschis luna acesta primul birou de vânzări şi consultanţă din afara ţării, în Chicago, SUA. Biroul este situat în inima centrului de afaceri din Chicago, într-un zgârie-nori, şi va deveni punctul de intersecţie dintre consultanţii şi reprezentanţii de business Fortech şi clienţii sau prospecţii din SUA care doresc să exploreze valoarea aplicată a tehnologiei, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Luna trecută, Fortech a deschis la Braşov al patrulea birou regional, după Cluj, Iaşi şi Oradea.

„De mai bine de 15 ani suntem alături ca parteneri tehnici atât pentru companii mari, cât şi start-up-uri sau companii mici şi medii din SUA. Am dezvoltat proiecte pentru o varietate de industrii precum sectorul financiar, sănătate, comerţ, in­dus­tria comunicaţiilor şi altele. Am acţionat ca parte inte­grantă din ecosistemul lor tehnic, după un model de co­laborare adaptativ. Aşa am crescut pe această piaţă şi am ajuns azi să evaluăm proiectele noastre comerciale aferente SUA la o pondere de 45% din portofoliul comercial actual“, a spus Călin Văduva, CEO al Fortech.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO