Business Internaţional

Frumuseţea „naturală” este noul trend. Cum arată concurentele Miss Univers nemachiate

Miss Univers nemachiate

Miss Univers nemachiate

Autor: Bianca Dorobanţu

20.12.2015, 21:18 434

În încercarea de a demonstra că frumuseţea nu constă neapărat în perfecţiune, organizatorii concursului de frumuseţe Miss Univers îşi încurajează concurentele de anul acesta să îşi facă un selfie fără nicio urmă de machiaj şi să îl publice pe reţele de socializare, scrie Business Insider.

Astfel, câteva concurente şi-au făcut selfie-ul nemachiate, pe care l-au postat pe twitter, folosind hashtag-ul #ConfidentyBeautiful, demonstrând că sunt încrezătoare pentru felul în care arată când sunt naturale.

Însă fenomenul selfie-ului „natural” a fost folosit şi în scopuri mai serioase. De exemplu, anul trecut a luat amploare campania „selfie-ului fără machiaj” (#NoMakeupSelfie),  în scopul de a strânge donaţii pentru a sprijini o organizaţie din Marea Britanie care luptă împotriva cancerului. Astfel, multe celebrităţi, dar şi femei obişnuite au publicat pe reţele de socializare fotografii în care nu purtau machiaj.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului „Miss Univers” s-a desfăşurat în China şi a fost câştigată de Pia Alonzo din Filipine.

Vezi galerie foto cu concurentele, mai întâi machiate, apoi nemachiate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO