Business Internaţional

Germania şi Franţa impun un nou set de măsuri pentru a limita răspândirea noului coronavirus la scurt timp după anunţul OMS

Germania şi Franţa impun un nou set de măsuri pentru a...

Autor: Mediafax

29.08.2020, 19:31 129

Germania urmează să impună un nou set de măsuri menite pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Pachetul de măsuri vine după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avertizat că Europa intră „într-un moment complicat” odată cu începerea şcolii. Cancelarul, Angela Merkel, a stabilit un nou pachet de măsuri după o discuţie cu liderii statelor federale.

În conformitate cu noile reguli, fanii fotbalului german nu vor fi lăsaţi înapoi pe stadioane decât în 2021, mai târziu decât se sperase. Regulamentele privind purtarea măştii vor fi, de asemenea, întărite. Adunările mari, inclusiv festivaluri, concerte şi marile evenimente sportive vor rămâne interzise.

Proiectul permite excepţii în regiunile cu un număr redus de cazuri.
Într-o informare de la Geneva, joi, Hans Kluge, directorul regional al OMS pentru Europa, a avertizat că există dovezi din ce în ce mai mari că tinerii pot îi pot infecta pe alţii la evenimente sociale. El a recunoscut că sălile de clasă nu au fost un vector major pentru răspândirea Covid-19, dar a spus că începutul noului an şcolar va marcat un „moment complicat”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO