Business Internaţional

Gestul Melaniei Trump pe aeroportul din Israel: Prima Doamnă a refuzat să-l ţină de mână pe Trump

Gestul Melaniei Trump pe aeroportul din Israel: Prima...

Autor: Letitia Provian

23.05.2017, 11:30 4436

Mai multe videoclipuri din mediul online îl înfăţişează pe Donald Trump întinzându-şi mâna către Melania pentru a o ţine de mână, ca aceasta să îi refuze prompt gestul, informează CNN.

Aceasta a refuzat să îl ţină de mână pe preşedintele Donald Trump, la sosirea în Israel în cadrul vizitei oficiale a cuplului.

În timp ce cuplul Trump şi Netanyahu mergeau pe covorul roşu după ceremonia formaă de primire şi câteva amabilităţi schimbate, imaginile îl surprind pe Donald Trump încerând să îi ia mâna soţiei sale, Melania. Aceasta îi respinge brusc gestul luiTrump, plesnindu-i mâna.

Reprezentanţii Casei Albe nu au răspuns solicitării CNN de a comenta şi a contextualiza momentul, dar videoclipul a ajuns viral.

"Jenant", a scris publicaţia israeliană Haaretz pe contul său de Twitter cu un vidoclip în ralanti care surprinde momentul. Mesajul a fost distribuit de peste 30.000 de ori.

Cuplul Trump s-a ţinut de multe ori de mână în timpul călătoriilor din această săptămână. Ei s-au ţinut de mână pentru scurt timp în Arabia Saudită când au intrat la Centrul Global pentru Combaterea Ideologiei Extremiste. După gestul surprinzător, cei doi au sosit la Biserica Sfântului Mormânt ţinându-se de mână.

Este neclar ce a cauzat lovitura peste mână. Poate că Prima Doamnă nu a dorit să încalce protocolul, din moment ce cuplul israelian nu se ţinea de mână la acel moment.

Dacă a fost un gest cu intenţie, nu este pentru prima oară când Melania Trump a utilizat limbajul corporal pentru a-l dirija pe soţul său. Ea i-a sugerat amabil lui Trump să îşi pună mâna pe piept când se cânta imnul naţional din timpul unui eveniment de Paşti, ce a avut loc la Casa Albă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO