Business Internaţional

Gigantul german Deutsche Telekom se pregăteşte să devină un business de 100 de miliarde de euro, spune CEO-ul Tim Hoettges

Gigantul german Deutsche Telekom se pregăteşte să...

Autor: Eduard Ivanovici

12.11.2020, 16:37 2189

Deutsche Telekom se pregăteşte să devină un business de 100 de miliarde de euro, a declarat CEO-ul Tim Hoettges după ce grupul german de telecomunicaţii a raportat o serie de rezultatele peste aşteptări, fiind alimentate de diviziile din Statele Unite, conform Reuters.

Chiar dacă rezultatele operaţiunilor de pe ambele părţi ale Atlanticului s-au plasat peste estimările analiştilor, Hoettges a declarat că diviziile de servicii IT au lăsat de dorit pe măsură ce pandemia de coronavirus a continuat să afecteze nivelul cererilor şi veniturilor.

„Binele va ieşi într-un final la suprafaţă şi se va reflecta şi în preţul acţiunilor”, a spus Hoettges.

Veniturile Telekom au înregistrat o creştere de 31,9% în T3/2020 şi au depăşit 26,4 miliarde de euro.

Între timp, datoriile nete ale companiei au crescut cu 3,6 miliarde de euro şi au ajuns la 124,5 miliarde în ultimul trimestru.

Deutsche Telekom a început retragerea din România, primul pas fiind vânzarea diviziei de servicii fixe către Orange România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO