Business Internaţional

Google va folosi spaţii de birouri din Polonia pentru a sprijini refugiaţii ucraineni

Google va folosi spaţii de birouri din Polonia pentru a...

Autor: Mediafax

07.03.2022, 17:30 39

Google va folosi spaţii de birouri şi alte resurse din Polonia pentru a sprijini refugiaţii ucraineni, a anunţat luni compania.Campusul Startups al Google din Varşovia va fi deschis organizaţiilor neguvernamentale locale care pot oferi servicii juridice şi psihologice refugiaţilor.

Google a anunţat că va folosi mai multe spaţii de birouri şi va oferi alte resurse în Polonia pentru refugiaţii ucraineni, informează CNBC.

Compania va folosi Campusul Startups din Varşovia ca spaţiu pentru ca organizaţiile neguvernamentale locale să ofere servicii juridice şi psihologice refugiaţilor.

„Pe măsură ce nevoile celor afectaţi de război se vor schimba, vom căuta alte modalităţi prin care putem ajuta", a declarat compania într-un comunicat de presă.

Mai multe companii importante au promis sprijin pentru refugiaţii ucraineni de la începutul războiului. De exemplu, Airbnb a promis săptămâna trecută că va găzdui 100.000 de refugiaţi ucraineni, iar Uber a oferit curse gratuite între graniţa dintre Ucraina şi Polonia.

Google, care a deschis primul său birou în Polonia în urmă cu 15 ani, are birouri în două oraşe poloneze: Varşovia şi Wroclaw. De asemenea, compania a anunţat luni că intenţionează să se extindă în continuare în Varşovia, investind 700 de milioane de dolari în achiziţionarea şi dezvoltarea unui nou complex de birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO