Business Internaţional

Halep a învins-o pentru prima dată în carieră pe Şarapova şi s-a calificat în sferturi la Beijing

Halep a învins-o pentru prima dată în carieră pe...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

04.10.2017, 12:57 1801

A fost prima victorie a Simonei Halep (26 de ani) în faţa rusoaicei. Maria Şarapova (30 de ani) câştigase primele şapte meciuri directe.

Partida a durat o oră şi 14 minute. De-a lungul întâlnirii, Halep a servit doi aşi, nu a comis duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 77 la sută cu prima minge şi 64 la sută cu cea de-a doua. Românca a avut nouă posibilităţi de break, dintre care a concretizat cinci şi şi-a cedat serviciul o singură dată.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi câştigătoarea meciului Daria Kasatkina (Rusia, 34 WTA) - Agnieszka Radwanska (Polonia, 11 WTA).

Calificarea în sferturile de finală ale probei de simplu este premiată la Beijing cu 149.138 de dolari şi 215 puncte WTA.

Monica Niculescu (65 WTA) a părăsit China Open, în turul doi, învinsă de Shuai Peng (25 WTA), 6-3, 6-2, într-unul dintre cele patru meciuri din şaisprezecimile tabloului feminin rămase de disputat pentru miercuri.

Turneul de tenis de la Beijing se desfăşoară pe hard şi este dotat cu premii totale de 6.381.679 de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO