Business Internaţional

Halep: Nu am antrenor în momentul de faţă. Stau o săptămână acasă apoi plec la Indian Wells

Halep: Nu am antrenor în momentul de faţă. Stau o...

Autor: Departamentul Sport

23.02.2019, 12:01 136

"Două turnee bune, consider că am jucat un tenis bun. Fizic am fost rezistentă, a fost o deplasare foarte bună. Am simţit oboseală din cauza Fed Cup-ului, acolo m-am consumat mult, dar a meritat. Mi-a părut rău că nu m-am întors acasă cu echipa, dar a trebuit să merg la Doha şi nu am avut ce comenta. A fost doar oboseală, mici dureri, nimic altceva. E normal la nivelul acesta!", le-a spus Simona ziariştilor care au aşteptat-o la Aeroportul Otopeni.

Apoi, fostul lider mondial a transmis că nu a demarat procedura de găsire a unui nou antrenor, dar şi că în următoarea săptămână se va pregăti fizic pentru turneele de la Indian Wells, unde are de apărat o semifinală, şi Miami: "Nu am ce să vă zic despre antrenor, pentru că nu am niciunul în momentul de faţă. Stau o săptămână acasă, apoi plec la Indian Wells. Câteva zile de pauză, de odihnă, apoi voi face pregătire fizică. Întâi vreau să mă odihnesc, apoi mă voi gândi la Indian Wells", a mai declarat Simona, care nu este interesată, pentru moment, de poziţia sa în ierarhia mondială: "Nici nu ştiu ce trebuie să se întâmple ca să fiu pe trei, acum chiar nu contează clasamentul, contează doar la final de an".

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, joi, scor 4-6, 6-4, 6-2, de elveţianca Belinda Bencic, locul 45 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Românca poate pierde locul 2 pe care îl deţine acum în clasamentul WTA dacă Petra Kvitova va câştiga trofeul.

Turneul Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, este programat între 6 şi 17 martie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO