Business Internaţional

Harta corporaţiilor cu cele mai mari venituri din SUA

Harta corporaţiilor cu cele mai mari venituri din SUA

Autor: Cătălina Butan

28.06.2014, 06:48 5807

Un american a creat o hartă a celor mai mari corporaţii din Statele Unite ale Americii din fiecare stat, după cifra de afaceri, scrie Business Insider.

Mike Simmons, în colaborare cu furnizorul de soluţii pentru infrastructura reţelelor IT Broadview Networks, a realizat harta corporaţiilor cu cele mai mari venituri din SUA, cu ajutorul datelor furnizate de compania Dun & Bradstreet – care realizează rapoarte financiare pentru companii din întreaga lume.

Producătorul de petrol Exxon este cea mai mare companie dinTexas, cu venituri de 438,3 miliarde de dolari, producătorul de autoturisme General Motors, cea mai mare companie din Michigan, cu venituri de 155,4 miliarde de dolari şi retailerul Wal-Mart în Arkansas, cu venituri de 476,3 miliarde de dolari.

Liderul în Washington, după cifra de afaceri, este lanţul american de magazine Costco, cu vânzări de 105 miliarde de dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO