Business Internaţional

Harta fricii: Atacurile din Europa ce au lăsat continentul în teroare. 443 de victime, în urma a 18 atacuri teroriste

Harta fricii: Atacurile din Europa ce au lăsat...

Autor: Mediafax

27.07.2016, 17:52 729

O analiză a ultimelor atacuri teroriste ce au avut loc în Europa înfăţişează o hartă a fricii, cu 443 de decese şi mii de răniţi în urma a 18 atentate petrecute în ultimii doi ani.

Bruxelles, Belgia: 24 mai - 4 decese

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat, suspectat de antisemitism, a împuşcat mortal trei vizitatori ai Muzeului Evreiesc din Bruxelles, a patra victimă decedând din cauza rănilor la spital.
 
Tours, Franţa: 20 Decembrie - 3 răniţi
 
Un bărbat convertit la islam a fost împuşcat mortal după ce a atacat cu un cuţit trei poliţişti. Bertrand Nzohabonayo, care a pătruns cu un cuţit într-o secţie de poliţie şi a rănit trei oameni ai legii, postase pe Facebook o poză cu un steag ISIS.
 
Dijon, Franţa: 21 decembrie - 13 răniţi
 
Treisprezece oameni au fost răniţi după ce un bărbat cu probleme psihice a intrat cu maşina într-o mulţime, strigând în arabă "Allah este mare". Poliţiştii sosiţi la faţa locului au declarat că bărbatul voia să "calce cu maşina cât mai mulţi oameni".

Citiţi continuarea pe Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO