Business Internaţional

Hollande susţine că cel mai probabil nu sunt supravieţuitori în accidentul din Franţa

Hollande susţine că cel mai probabil nu sunt...

Autor: Iuliana Enache

24.03.2015, 13:24 212

"Condiţiile accidentului nu sunt încă elucidate (...) Ele sugerează că nu va fi niciun supravieţuior", a declarat preşedintele francez.

Hollande a adăugat, de asemenea, că pentru moment nu sunt cunoscute identităţile victimelor. "Nu cunoaştem încă identităţile victimelor. Tocmai s-a constituit o celulă de criză", a adăugat el.

La rândul său, premierul Manuel Valls a declarat marţi că se teme că toţi pasagerii avionului Airbus A320 prăbuşit în regiunea Digne-les-Bains din Alpes-de-Haute-Provence sunt morţi.

"Nu ştim prea bine motivele accidentului, ne temem evident că cei 142-150 de pasageri şi personal navigant sunt morţi, având în vedere condiţiile acestui accident", a declarat el.

Potrivit direcţiei generale de aviaţie civilă (DGAC), avionul, care aparţine companiei germane Germanwings şi se deplasa pe ruta Barcelona-Dusseldorf, transporta 142 de pasageri şi şase membri ai echipajului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO