Business Internaţional

Horia Tecău trece în optimi la Miami Open, împreună cu noul său coechipier Marcelo Arevalo

Horia Tecău trece în optimi la Miami Open, împreună...

Autor: Rafael Hekman

28.03.2021, 17:54 75

Horia Tecău (România) şi Marcelo Arevalo (El Salvador) au reuşit să treacă sâmbătă de primul tur al probei de dublu masculin în turneul de tenis de la Miami, învingând perechea alcătuită din Henri Kontinen (Finlanda) şi Edouard Roger-Vasselin (Franţa) cu 6-4, 6-3.

În ciuda faptului că Horia Tecău a fost nevoit să schimbe din nou partenerul, Marcelo Arevalo fiind al treilea partener de dublu al românului în 2021, tenismenul român a reuşit performanţa de a elimina un cuplu mai bine clasat şi mai sudat, adversarii de sâmbătă jucând împreună din 2019.

Horia Tecău (24 ATP) şi Marcelo Arevalo (54 ATP) s-au impus într-o oră şi 9 minute de joc, în faţa lui Henri Kontinen (32 ATP) şi Edouard Roger-Vasselin (12 ATP), calificându-se în optimile turneului ATP 1000 de la Miami, dotat cu premii totale 3,2 milioane USD. Cei doi au reuşit să nu cedeze nici un game pe propriul serviciu, în timp ce ei au luat două break-uri.

Tecău şi Arevalo vor întâlni luni în optimi perechea favorită principală a turneului de la Miami, alcătuită din columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah.
Pentru prezenţa în optimi, Horia Tecău şi Marcelo Arevalo vor primi 90 de puncte ATP şi un cec în valoare de 18.000 USD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO