HQ Trivia sau noul „Vrei să fii miliardar”. Jocul online cu întrebări de cultură generală care împarte premii în bani celor care răspund corect la 15 întrebări

13 apr 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

HQ Trivia, aplicaţia de joc online realizată de antreprenorul american Rus Yusupov împarte premii în bani jucătorilor care răspund corect la 15 întrebări de cultură generală în 10 secunde.

Aplicaţia se aseamănă cu un concurs televizat care oferă bani jucătorilor, singura diferenţă constă în faptul că aceasta este o aplicaţie pentru smartphone. Aceasta este valabilă atât pentru sistemul de operare iOS, cât şi pentru Android.

HQ Trivia, care atrage milioane de utilizatori oferă premii în bani de cel puţin 5.000 de dolari. Aceasta găzduieşte show-uri live la ora 22.00 şi la ora 4.00 dimineaţa, ora României sau 3.00 şi 9.00 dimineaţa ora Americii, deoarece jocul a fost realizat pentru America, chiar dacă oameni din orice ţară pot descărca aplicaţia şi pot juca.

Jocul este live, iar întrebările de cultură generală tip grilă sunt citite de moderatorul Scott Rogowsky. Jucătorii au la dispoziţie 10 secunde pentru a răspunde corect la o întrebare, iar cei care nu răspund corect sau nu răspund în cele 10 secunde sunt eliminaţi din joc.

Aplicaţia trimite notificări jucătorilor cu câteva minute înainte de începerea jocului. De asemenea, utilizatorii pot dispune de o a doua „viaţă” dacă invită un prieten să intre în joc folosind codul de invitat furnizat de aplicaţie. 

Fiecare joc pune la bătaie o anumită sumă de bani care se împarte jucătorilor care răspund corect la 15 întrebări.

În plus, aplicaţia găzduieşte runde speciale prezentate de actori sau oameni cunoscuţi publicului larg. Pe data de 11 aprilie HQ Trivia a pus la bătaie suma de 300.000 de dolari, care a reprezentat cel mai mare premiu de până acum, jocul fiind moderat de Dwayne „The Rock” Johnson. 

 
Cuvinte cheie:
intrebari
, joc
, bani
, raspuns
, cultura
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide