Business Internaţional

În plină pandemie de coronavirus, Apple anunţă lansarea unui nou model de iPhone, mai ieftin decât celelalte modele aflate pe piaţă

În plină pandemie de coronavirus, Apple anunţă...

Autor: Eduard Ivanovici

19.04.2020, 00:00 10865

În timpul pandemiei de coronavirus, Apple a anunţat lansarea cele de a doua generaţie de iPhone SE, mai ieftin decât majoritatea modelelor. Preţul smartphone-ului este de 399 de dolari şi data de lansare este programată pe 24 aprilie, potrivit CNBC.

Lansarea telefonului vine într-o perioadă dificilă pentru Apple, când mai mulţi angajaţi şi-au pierdut locul de muncă în urma întreruperii liniilor de producţie din China. În februarie, compania anunţa că veniturile pe 2020 vor avea de suferit din cauza ritmului tot mai mare de infecţii cu coronavirus.

Noul iPhone SE are, în mare parte, aceleaşi componente interne ca iPhone 11 şi iPhone 11 Pro, însă carcasa va fi practic identică cu iPhone 8, lansat în 2017.

Apple poate refolosi vechiul design al iPhone 8 pentru a îmbunătăţi unele aspecte ale noului model, precum ecranul şi procesorul, ceea ce va face din iPhone SE un model mult mai accesibil decât iPhone 11, care costă 699 de dolari, şi iPhone 11 Pro, al cărui preţ începe la 999 de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO