Business Internaţional

Înainte de meciul cu Konta, presa britanică o atacă pe Halep: A avut o atitudine de tipul „puiule, nu îmi pasă”

Înainte de meciul cu Konta, presa britanică o atacă pe...

Autor: Gândul

11.07.2017, 17:17 3333

Deşi partida disputată astăzi între Simona Halep, locul 2 WTA, şi jucătoarea britanică Johanna Konta, locul 7 WTA, are o miză enormă, presa străină este preocupată de meciul de Fed Cup din primăvară, când Johanna Konta a izbucnit în lacrimi, acuzându-l pe Ilie Năstase că a jignit-o. Simona Halep se află la un pas de a deveni lider mondial în clasamentul WTA. Victoria în meciul din această seară o va propulsa pe Halep pe locul 1, devenind astfel cea mai bună tenismenă din lume, în vreme ce jucătoarea din Marea Britanie este prima care ajunge, după 33 de ani, în sferturile de finală al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Subiectul de la Fed Cup, adus din nou în prim plan, ar putea să o afecteze pe Halep într-un meci decisiv pentru cariera sa.

Deşi evenimentele actuale ar trebui să fie principalele ţinte ale presei, subiectul central îl reprezintă meciul de Fed Cup din primăvară, atunci când reprezentanta Marii Britanii, Johanna Konta, a ieşit în lacrimi de pe teren în timpul unui meci, acuzându-l pe Ilie Năstase că a jignit-o.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO