Business Internaţional

Incident aviatic tragic: Doi oameni au murit după ce un avion de luptă s-a prăbuşit în Ucraina

Incident aviatic tragic: Doi oameni au murit după ce un...

Autor: Marinela Sarbu

16.10.2018, 23:48 221

Armata ucrainiană a anunţat că un avion de luptă ucrainean s-a prăbuşit în timpul unui exerciţiu comun cu forţele aeriene din SUA şi alte forţe aeriene ale NATO, ambii piloţi fiind ucişi, relatează Associated Press.

Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei a transmis că o aeronavă cu două locuri de tip Su-27UB s-a prăbuşit marţi în regiunea Kmelnitskyi., iar o echipă de salvare a descoperit că cei doi piloţi ai avionului au murit.

Forţele aeriene ale SUA din Europa şi Africa au emis un comunicat în care au anunţat că au fost informate în legătură cu acest accident. Comandamentul a comunicat că "poate confirma că un membru al serviciului american a fost implicat în acest incident", dar nu a confirmat moartea pilotului american.

Personalul din nouă naţiuni participă la exerciţiile Clear Sky 2018, care au început în Ucraina pe 8 octombrie. Acestea includ membrii unei unităţi de gardă din California cu sediul în Fresno, California.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO