Business Internaţional

Interviu ZF. Fabrice Le Saché, vicepreşedintele celei mai mari asociaţii de business din Franţa: Avem nevoie de voi, prieteni şi lideri de business din România, la nivel european, pentru legi „smart”

Interviu ZF. Fabrice Le Saché, vicepreşedintele celei...

Autor: Răzvan Botea

17.05.2024, 08:40 54

Fabrice Le Saché, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al celei mai mari asociaţii de business din Franţa, a vorbit într-un interviu acordat ZF despre impactul asupra companiilor europene al legislaţiei de la nivel european, despre nevoia de implicare  a mediului de business în procesul de decizie, dar şi despre mediul de afaceri din România.

„Doresc să transmit prietenilor noştri români şi liderilor de afaceri că avem nevoie de ei la nivel european. Ei nu pot să ignore Europa, deoarece în medie 70% din reglementările noastre provin de la nivel european. Piaţa unică, piaţa internă reprezintă 60% din exporturile noastre în Franţa, şi de asemenea România este foarte importantă pentru buna funcţionare a pieţei unice”, a transmis el.

Fabrice Le Saché, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al celei mai mari asociaţii de business din Franţa („Mouvement des Entreprises de France – MEDEF”), care face parte şi din confederaţia europeană Business Europe, unde România are ca reprezentant confederaţia patronală Concordia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro