Business Internaţional

Investigaţie fără precedent asupra lui Carlos Ghosn, fostul şef de la Renault: Avea 3 avioane private la dispoziţie în orice moment, pe banii companiei

Investigaţie fără precedent asupra lui Carlos Ghosn,...

Autor: Mircea Nica

02.04.2019, 17:02 681

O investigaţie a scos la suprafaţă faptul că fostul şef de la Renault Carlos Ghosn, cunoscut pentru programul său încărcat de călătorii, avea la dispoziţie trei avioane private de care nimeni nu ştia nimic, potrivit Financial Times.

Folosirea excesivă a avioanelor private a devenit un semn de întrebare pentru experţi dar şi pentru oamenii obişnuiţi. În investigaţiile alianţei Nissan- Renault s-au subliniat câteva întrebări privind extinderea afacerii lui Carlos Ghosn şi a vieţii lui personale, dar şi deţinerea de proprietăţi pe diferite continente.

În Februarie, probele au sugerat că sponsorizarea Renault a Palatului Versailles i-a permis lui Carlos Ghosn să folosească locaţia pentru o petrecere de nuntă care a fost estimată la 50.000 de euro. Deşi Carlos Ghosn a fost acuzat de două erori de conduită, una pentru raportarea greşită a plăţii către Nissan şi cealaltă pentru folosirea funcţiei sale pentru beneficii personale, acesta continuă să protesteze împotriva acuzaţiilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO