Business Internaţional

Reacţia lui Ion Ţiriac după victoria senzaţională a lui Halep de la Wimbledon: Simona are un talent ieşit din comun

Reacţia lui Ion Ţiriac după victoria senzaţională a...

Autor: Alexandru Stanila

13.07.2019, 18:28 5380

Simona Halep a cucerit, sâmbătă, turneul de la Wimbledon, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Ion Ţiriac, preşededintele Federaţiei Române de Tenis, a lăudat jocul româncei.

Ion Ţiriac s-a declarat încântat de jocul Simonei Halep în finala contra americancei Serena Williams şi a scos în evidenţă calităţile excelente ale sportivei din România.

"Ştiam că dacă va trece de câteva tururi va putea să ajungă sus, s-a antrenat foarte bine în turneu. Nu a jucat grozav la începutul anului, dar aici, după primele trei-patru meciuri, am văzut că merge din ce în ce mai bine. Dacă poţi să o deplasezi pe Serena în teren ai o şansă mare.

Simona a folosit mai mult propriile sale arme, are un talent ieşit din comun, reverul cu două mâini în lungul liniilor. Simona este o jucătoare foarte rapidă, dar nu se deplasează încă suficient de bine, a progresat însă la acest turneu, a jucat cum nu mă aşteptam, a jucat ce trebuia. E momentul ei, al familiei ei şi toţi ne bucurăm pentru acest succes al Simonei", a declarat Ţiriac, la capătul finalei feminine, care a durat doar 55 de minute.

Simona Halep este prima sportivă din România care câştigă turneul de mare prestigiu de la Wimbledon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO