Business Internaţional

Irina Begu a fost eliminată în turul trei la Roland Garros

Irina Begu a fost eliminată în turul trei la Roland Garros

Autor: Alexandru Stanila

01.06.2019, 21:41 71

Irina Begu (116 WTA) a fost eliminată în turul trei la turneul de la Roland Garros, sâmbătă, după eşecul suferit în faţa americancei Amanda Anisimova (51 WTA), scor 6-7 (6), 4-6.

Anisimova a început mai bine partida, a condus cu 3-0, însă Begu a egalat, iar după ce a salvat o minge de set la scorul de 4-5, primul act a intrat în tie-break, unde românca a ratat două mingi de set.

Setul al doilea s-a desfăşurat într-o manieră similară. Anisimova a condus din nou cu 3-0, Begu a revenit, însă diferenţa s-a făcut la scorul de 4-4, când americanca a fructificat mingea de break şi a câştigat partida, după aproximativ o oră şi 40 de minute.

Astfel, Irina părăseşte turneul din Franţa, după ce le învinsese în primele două tururi pe chinezoaica Lin Zhu (106 WTA) şi cehoaica Karolina Muchova (73 WTA).

Singura româncă rămasă pe tabloul de simplu feminin al turneului de la Roland Garros este Simona Halep (3 WTA), cea care s-a calificat în optimilie de finală şi o va înfrunta pe poloneza de 18 ani Iga Swiatek (104 WTA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO