Business Internaţional

Irina Begu, victorie spectaculoasă în sferturile de finală de la Istanbul. Momentul nu în care românca a răbufnit: "Stau aici zece ore! Nu mă mai mişc. Să vină supervizorul!"

Irina Begu, victorie spectaculoasă în sferturile de...

Autor: Pro Sport

28.04.2018, 13:43 192

În meciul din sferturile de finală de la Istanbul, s-a petrecut un moment neplăcut pentru Irina Begu. Era condusă cu 1-0, a pierdut pe servicul ei la 5-5 şi croata Donna Vekici urma să servească pentru a-şi adjudeca meciul. Dar, la ultimul punct, arbitrii nu i-au acordat credit Irinei: arbitrii au decis că a fost out, dar românca a susţinut că mingea a prins linia.

"Nu e niciun spaţiu. E incredibil. Ăsta e out, ăsta e out? Chemaţi-l pe supervizor. Mi-aţi dat voie să merg să văd urma? Mi-aţi dat voie? Chemaţi-l acum pe supervizor, urma e pe linie. E incredibil. Nu mai joc. Nu mă mişc de aici, stau aici 10 ore, nu mă mişc", a spus Irina, conform Digi Sport.

"Nu trebuie să îmi daţi punctul, mergeţi doar şi verificaţi urma. E incredibil. Nu e niciun spaţiu. Mergeţi şi uitaţi-vă doar, nu trebuie să îmi daţi punctul", a "tunat" Irina.

După lungi discuţii, Begu s-a remontat, a făcut rebreak-ul şi a trimis partida în setul decisiv, câştigând tie-break-ul cu 7-1.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO