Business Internaţional

”Iubire interzisă”: Steve Easterbrook, şeful McDonald's, a fost concediat după ce compania a descoperit că avea o relaţie cu o angajată

”Iubire interzisă”: Steve Easterbrook, şeful...

Autor: Ştefan Stan

04.11.2019, 09:31 20136

Steve Easterbrook, şeful McDonald's, a fost concediat după ce compania a descoperit că avea o relaţie cu o angajată, lucru interzis prin politica internă a companiei. Easterbrook este omul care a dus McDonald's în era digitală prin implementarea sistemului de comenzi online şi a livrărilor la locaţie, potrivit Bloomberg.

Boardul cumpaniei a votat vineri să îi oprească mandat lui lui Easterbrook, în vârstă de 52 de ani, după ce au investigat relaţia pe care acesta o avea. Potrivit politicii interne a McDonalds, CEO-ul companiei nu are voie să aibă o relaţie cu nimeni din interiorul firmei. În urma demiterii lui Easterbrook, Chris Kempczinski a fost promovat ca preşedinte şi CEO.

Potrivit The Wall Street Journal, Easterbrook a trimis un email către companie, recunoscând că a fost o greşeală, şi că ”având în vedere valoarea companiei, sunt de acord cu decizia board-ului şi cred că este momentul să merg mai departe”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO