Business Internaţional

Jill Biden, soţia preşedintelui SUA Joseph Biden: Trupele SUA din România reprezintă "istoria vie" în apărarea NATO

Jill Biden, soţia preşedintelui SUA Joseph Biden:...

Autor: Mihai Draghici

07.05.2022, 13:36 53

Jill Biden, soţia preşedintelui SUA Joseph Biden, a transmis, sâmbătă, un nou mesaj de mulţumire adresat militarilor americani din România, subliniind că reprezintă "istoria vie" în acţiunile de apărare a NATO.

"Trupele noastre de la Baza aeriană Mihail Kogălniceanu reprezintă istoria vie şi sunt atât de mândră de activităţile lor dedicate ţării noastre şi susţinerii aliaţilor noştri din cadrul NATO", a transmis Jill Biden prin Twitter.

"Trupele noastre de la Baza aeriană Mihail Kogălniceanu continuă să răspundă chemării la datorie prin curaj, cu onoare şi forţă. Joe şi cu mine ne rugăm pentru siguranţa fiecăruia dintre membrii armatei noastre care depun eforturi pentru pace alături de aliaţii din NATO", sublinia Jill Biden într-un mesaj postat anterior.

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, a sosit vineri după-amiază în România, în cadrul unui turneu de patru zile în Europa de Est pentru a vedea situaţia refugiaţilor ucraineni.

Jill Biden a vorbit cu militarii americani staţionaţi în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa, mulţumindu-le pentru activităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO