Business Internaţional

Jobul „de vis”: O companie angajează brand ambasadori care să călătorească şi să fumeze marijuana. Ce beneficii au salariaţii

Jobul „de vis”: O companie angajează brand...

Autor: Tibi Oprea

17.11.2018, 14:14 628

Heavy Hitters, companie californiană de ţigarete electronice, urmăreşte să angajeze 20 de brand ambasadori care să călătorească şi să promoveze produsele lor în cadrul unor evenimente, potrivit Bussines Insider.

Descrierea jobului sună destul de neobişnuit pentru piaţa muncii şi se adresează fumătorilor de cannabis: “Travel. Smoke Weed. Get Paid.” (Călătoreşte. Fumează Iarbă. Primeşte bani). Ambasadorii vor fi responsabili de promovarea cartuşelor de ţigări la evenimentele organizate de companie, la festivaluri şi în social media.

Aceştia vor fi remuneraţi cu 1.200 de dolari pe lună şi un credit de 500 de dolari exclusiv pentru produsele Heavy Hitters. În plus, vor beneficia de călătorii scumpe plătite de companie, vor lucra îndeaproape cu laboratoare dintre cele mai performante şi vor fi primii care vor încerca produsele lor.

Pentru a aplica, potenţialii angajaţi trebuie să încarce un clip de 60 de secunde pe Youtube sau Instagram în care explică de ce consideră că sunt perfecţi pentru job.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO