Business Internaţional

John McEnroe: Sunt uluit. Halep a dominat-o total pe Serena. Nici măcar nu a fost un meci

John McEnroe: Sunt uluit. Halep a dominat-o total pe...

Autor: Alexandru Stanila

13.07.2019, 19:09 1762

John McEnroe (60 de ani), fostul lider mondial din ierarhia masculină şi triplu câştigător la Wimbledon, s-a declarat uluit după prestaţia entuziasmantă a Simonei Halep în finala feminină de la All England Club câştigată, sâmbătă, de româncă, contra americancei Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Fostul tenismen american a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivei din România şi a spus că finala de la Wimbledon 2019 "nici măcar nu a fost un meci", făcând referire la faptul că Halep a dominat-o pe Williams.

"Sunt uluit. Simona este uriaşă în acest punct al carierei sale. A fost sportiva superioară. Nu mă gândeam că o va intimida atât de mult pe Serena Williams. Halep a dominat-o total. Nici măcar nu a fost un meci. Sunt foarte rare situaţiile în viaţă când îţi iese totul atât de bine, iar astăzi s-a întâmplat", a declarat McEnroe, citat de BBC.

Simona Halep (7 WTA) a învins-o, sâmbătă, pe Serena Williams (10 WTA), scor 6-2, 6-2 şi a câştigat turneul de la Wimbledon, acesta fiind cel de-al doilea titlu de Mare Şlem obţinut de româncă, după cel de la Roland Garros, din 2018.

Finala feminină a durat doar 55 de minute.

Simona Halep este prima sportivă din România care câştigă turneul de mare prestigiu de la Wimbledon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO