Business Internaţional

Johnson & Johnson, compania farmaceutică care produce vaccinuri anti-covid, îşi suspendă furnizarea produselor sale de îngrijire personală în Rusia

Johnson & Johnson, compania farmaceutică care produce...

Autor: Mediafax

29.03.2022, 16:45 61

Johnson & Johnson anunţă că suspendă furnizarea produselor sale de îngrijire personală în Rusia, alăturându-se astfel unei serii de alte companii care s-au distanţat de Rusia ca răspuns la invazia acesteia în Ucraina.

Producătorul de medicamente a precizat că va continua să furnizeze medicamente şi dispozitive medicale în regiune, anunţă Reuters.

Segmentul de sănătate de consum al J&J vinde o gamă de produse pentru uz personal, inclusiv produse pentru sănătatea pielii, de înfrumuseţare şi de îngrijire orală.

Giganţii din domeniul bunurilor de larg consum, precum PepsiCo Inc, Procter & Gamble Co şi Nestle SA au declarat că vor menţine o prezenţă în Rusia pentru a furniza produse de bază pentru nutriţie şi igienă, cum ar fi laptele şi scutecele.

J&J, împreună cu alţi câţiva producători de medicamente, precum Eli Lilly and Co şi Pfizer, a declarat că va opri înscrierea produselor sale în studiile clinice din Rusia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO