Business Internaţional

La World Mobile Congress din Barcelona vor fi prezente şi 14 companii de pe piaţa din România

La World Mobile Congress din Barcelona vor fi prezente...

Autor: Alexandra Marcu

22.02.2016, 15:20 291

Mobile World Congress 2016 are loc anul acesta la Barcelona, iar printre participanţii la târg se numără şi 14 companii care activează pe piaţa din România. Companiile şi serviciile din România sunt prezente în Barcelona pentru a cincea ediţie consecutivă.

Mobile World Congress este cel mai important eveniment european dedicat tehnologiilor mobile şi are loc în perioada 22-25 februarie la Barcelona. România este reprezentată la MWC 2016 de 14 companii locale care îşi expun produse şi servicii pe care le-au dezvoltat de-a lungul anului.

Din Braşov vor fi prezente OCRMO Technology, o firmă de software pentru portofele electronice şi soluţii pentru transfer electronic de bani, dar şi Visual Fan care va prezenta gadegeturile Allview X3 Soul PRO şi P8 Energy PRO. Din Bucureşti vor ajunge Computaris cu servicii de integrare a sistemelor, dezvoltare software şi soluţii pentru platforme de livrare, şi Simartis Telecom cu aplicaţia Bubble destinată companiilor de marketing.

Din Cluj ajung la MWC 2016 Altom Consulting SRL cu servicii de consultanţă în testare software, Cabrio Investment specializată în servicii pentru dezvoltare software şi design al interfeţei, Evozon Systems cu servicii de gaming development şi testare de jocuri pe platforme mobile, Softech cu produsele Productis şi iSpeedCam, şi Zynk Software specializată în servicii de dezvoltare aplicaţii web şi mobile. Craiova este reprezentată de IT Six Global Services, care propune  Prompt Service, aplicaţie destinată barurilor şi restaurantelor pentru gestionarea comenzilor.

Din Sibiu va fi prezentă Ropardo cu produsele ZivaCare pentru monitoriarea sănătăţii şi iFinance destinată mediului business. Din Timişoara ajung la MWC 2016 companiile Eta Automatizări Industriale cu aplicaţile FliGo şi SafeChat, Infobest România cu MixMe – Dressing Virtual, QuickSport, Praiser şi Weight Observer, şi M&M Medianet SRL care propune opt platforme: iQboard, Book&Meet, Meeting Room Management, Mob-IO, Mobile Reporting Platform, MobTaxi, White Label Taxi şi una destinată vizualizării bazelor mari de date. România este prezentă la MWC pentru al cincilea an consecutiv.

Produsele şi serviciile expuse de România pot fi vizitate la Pavilionul 6, Sectorul 6H40.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO