Business Internaţional

MAE: Cinci români au murit, iar trei sunt răniţi în urma unui accident produs lângă Viena-

MAE: Cinci români au murit, iar trei sunt răniţi în...

Autor: Dana Stanila

10.09.2017, 17:12 3957

"Conform datelor obţinute până la acest moment, în accident a fost implicat un microbuz înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau 8 cetăţeni români. Cinci cetăţeni au decedat iar trei au fost răniţi, dintre care doi se află în stare gravă", anunţă Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs lângă Viena, iar răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

O echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice se deplasează la spitalul unde se află internaţi românii, pentru a obţine detalii cu privire la starea de sănătate a acestora şi pentru a acorda asistenţă consulară.

"Misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces şi a repatrierii trupurilor neînsufleţite. Ambasada României în Austria menţine legătura cu autorităţile locale şi cu familiile victimelor şi este pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări", potrivit sursei citate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO