Business Internaţional

Mai mulţi britanici se află probabil printre victimele accidentului aviatic din sudul Franţei

Mai mulţi britanici se află probabil printre victimele...

Autor: Iuliana Enache

25.03.2015, 08:26 52

Un pasager, se numeşte Marina Bandres Lopez-Belio - cetăţean britanic originar din Jaca, Spania -, potrivit primarului oraşului său natal. Primarul Victor Barrio a declarat că ea zbura împreună cu fiul ei, Julian. Bandres fusese în Spania pentru a participa la funeraliile unei rude, a precizat primarul, adăugând că nu ştie dacă soţul ei se afla în avion împreună cu ea.

The Manchester Evening News a anunţat că femeia locuia în zona Fallowfield din Manchester and Rochdale de când se mutase în Marea Britanie.

Informaţia nu a fost confirmată de Ministerul de Externe, dar Hammond a declarat că, "pe baza unor informaţii disponibile", este probabil ca printre victime să se numere cetăţeni britanici. El a adăugat că nu va specula asupra numărului lor. "Lucrăm îndeaproape cu autorităţile franceze, germane şi spaniole şi compania aeriană pentru a stabili faptele", a explicat el.

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit marţi dimineaţă într-o zonă muntoasă din sud-estul Franţei, în apropierea localităţii Barcelonnette.

Avionul decolase de la Barcelona la ora 10.01 (11.01, ora României) şi urma să ajungă la Dusseldorf, în nordul Germaniei, însă a dispărut de pe ecranele radarelor în jurul orei 11.15 (12.15, ora României).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO