Business Internaţional

Mesajul preşedintelui Ucrainean Volodomir Zelenski după prăbuşirea avionului Boeing 737 cu 180 de persoane la bord

Mesajul preşedintelui Ucrainean Volodomir Zelenski după...

Autor: Marinela Sarbu

08.01.2020, 08:46 257

Preşedintele ucrainean Volodomir Zelenski a declarat miercuri că toţi pasagerii şi membrii echipajului aflaţi la bordul aeronavei care s-a prăbuşit în Iran şi-au pierdut viaţa, citând informaţii preliminare, potrivit Reuters.

Zelenski a transmis într-un comunicat că Ucraina încearcă să stabilească circumstanţele producerii accidentului şi numărul morţilor.

”Sincere condoleanţe familiilor şi apropiaţiilor tuturor pasagerilor şi membrilor echipajului”, a adăugat Zelenski.

Un avion de pasageri al unei companii ucrainene, cu 180 de persoane la bord, s-a prăbuşit, miercuri dimineaţă, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran

Avionul s-a prăbuşit din cauza unor probleme tehnice după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinaţia Kiev.

Toţi cei 180 de pasageri aflaţi la bordul avionului ucrainean Boeing 737 au murit după ce aeronava s-a prăbuşit la scurt timp după decolare de pe principalul aeroport internaţional din Iran, potrivit televiziunii de stat iraniene.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO