Business Internaţional

Mii de români la nunta lui Dragnea Jr. Au creat un eveniment pe facebook

Mii de români la nunta lui Dragnea Jr. Au creat un...

Autor: Gândul

18.08.2018, 10:34 8363

Mii de români promit să vină la nunta fiului liderului PSD Liviu Dragnea, care va avea loc duminică, la Biserica Sfântul Elefterie din Bucureşti. Comunitatea ”Luptăm pentru România” a creat un eveniment pe Facebook la care îşi confirmă participarea tot mai mulţi oameni.

Valentin Ştefan Dragnea se însoară cu Gina Alexandra Tătulescu. Ceremonia religioasă a fost programată pentru duminică, 26 august, fiind urmată de o petrecere la Palatul Snagov, unde va fi prezentă toată floarea politicii româneşti. Mai ales membrii coaliţiei guvernamentale. 

Dar nunta ar putea avea mai mulţi invitaţi decât ar spera mirii, naşii sau chiar socrul mare, pentru că ”Luptăm pentru România” o comunitate formată pe Facebook, a organizat un eveniment pe Facebook, chemând lumea la fericitul eveniment. 

”Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm "La mulţi ani!", cu executare! Atât lui, cât şi lui "Daddy" Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toţii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem şi la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toţi greii din PSD şi ALDE!” se scrie în mesajul de prezentare a evenimentului.

Citiţi continuarea pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO