Business Internaţional

Modalitatea controversată prin care organizatorii turneului WTA de la Bogota au ales să-şi promoveze evenimentul

Modalitatea controversată prin care organizatorii...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

27.03.2018, 14:21 364

Eugenie Bouchard, aflată pe locul 114 mondial, a primit un wild card la Bogota, iar conţinutul ştirii oficiale i-a scandalizat pe mulţi. În loc să evidenţieze palmaresul lui "Genie", aşa cum se procedează de obicei, organizatorii au promovat competiţia vorbind despre felul în care arată canadiancă.

"Genie Bouchard e considerată cea mai sexy jucătoare din lume. Ea va fi în Columbia pentru WTA Bogota Cup. Nu rataţi şansa de a întâlni această femeie frumoasă! Vă aşteptăm".

Anunţul postat de contul oficial de Instagram al turneului a fost catalogat drept sexist de cei care au comentat, iar ulterior a fost şters. Este cunoscut faptul că Eugenie a semnat numeroase contracte de sponsorizare datorită fizicului impecabil, însă nimeni nu s-a mai gândit la o astfel de promovare până acum. La turneul de la Bogota, desfăşurat pe zgură, Bouchard va concura cu tenismene precum Daria Kasatkina, Magda Linette, Tatiana Maria sau Francesca Schiavone, care este şi deţinătoarea trofeului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO