Business Internaţional

Moldova şi-a prezentat la Budapesta oportunităţile investiţionale pentru firmele maghiare

Moldova şi-a prezentat la Budapesta oportunităţile...

Autor: Catalina Apostoiu

12.06.2018, 00:00 136

Ambasada Republicii Moldova în Ungaria, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a Ungariei, MIEPO şi Zona Economică Liberă „Bălţi” au organizat un seminar privind oportunităţile investiţionale şi de afaceri în Republica Moldova la care au participat circa 40 de companii maghiare, scrie publika.md.

În cadrul evenimentului, atât ambasadorul Oleg Ţulea, cât şi vicepreşedintele CCI a Ungariei, Imre Toth, au menţionat că evenimentul constituie încă un pas spre intensificarea relaţiilor comercial-economice între două state, valorificarea potenţialului existent, precum şi iniţierea unor noi proiecte investiţionale cu participarea mediului de afaceri din Moldova şi Ungaria.

Reprezentanţii Zonei Economice Libere „Bălţi” şi MIEPO au realizat o prezentare de ţară privind evoluţia situaţiei social-economice din Moldova, reiterând deschiderea guvernului ţării de a oferi condiţii prielnice şi stimulative pentru investitori şi mediul de afaceri în general.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO