Business Internaţional

Moment emoţionant pe stadionul Real Madrid: Imigrantul de 8 ani care a fost împins de o jurnalistă din Ungaria a fost condus de Cristiano Rolando şi aclamat de zeci de mii de fani

Sursă FOTO: CNN

Sursă FOTO: CNN

21.09.2015, 12:59 1945

Fiul imigrantului sirian căruia i-a fost pusă piedică de o jurnalistă din Ungaria a fost aclamat de sute de mii de fani ai fotbalulului, după ce a fost dus pe terenul echipei de fotbal Real Madrid de către Cristiano Ronaldo.

La începutul lumii, Osama Abdul Mohsen alerga de-a lungul unui gard aproape de graniţa ungară, ţinându-şi în braţe fiul de opt ani, Zaid, când i-a fost pusă piedică de Petra Laszlo, o jurnalistă maghiară. Incidentul a stârnit un val international, iar jurnalista a fost concediată de la reţeaua de televiziune.

Săptămâna trecută a fost făcut public că atât tatăl, cât şi fiul, au început o nouă viaţă în Madrid, după ce o academie de fotbal i-a oferit lui Moshen – care a fost antrenor – un job şi o casă unde să locuiască.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO