Business Internaţional

Morgan Stanley anunţă un profit de 836 milioane dolari în T4

Autor: Cojocaru Bogdan

20.01.2011, 17:23 18

Profitul net al băncii americane Morgan Stanley a crescut de la617 milioane de dolari în ultimul trimestru din 2009 la 836 demilioane de dolari în ultimele trei luni ale anului trecut, iarveniturile nete au urcat de la 6,8 miliarde de dolari la 7,8miliarde de dolari, transmite Bloomberg citată de Mediafax Business.

"Performanţele Morgan Stanley s-au îmbunătăţit pentrumajoritatea afacerilor în cel de-al patrulea trimestru. Banca aparticipat la aproape toate tranzacţiile majore care au ajutat lastrângerea de capital pentru guvernele şi companiile mari de peglob. În pofida situaţiei dificile de pe pieţe, am obţinutrezultate solide în sectorul Investment Banking. Am făcut, deasemenea, progrese la nivelul operaţiunilor cu venituri fixe,investind atât în personal cât şi în tehnologie", a declaratîntr-un comunicat James Gorman, preşedintele Morgan Stanley, ceamai mare bancă de brokeraj din lume. Citiţi mai multe pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO