Business Internaţional

Morgan Stanley caută următoarea generaţie de bancheri cu ajutorul unei populare aplicaţii de mesagerie

Morgan Stanley caută următoarea generaţie de bancheri...

Autor: Alex Ciutacu

23.09.2017, 18:01 523

Morgan Stanley foloseşte Snapchat, populara aplicaţie de mesagerie, pentru a le ura bun venit din vacanţă stundenţilor din cadrul a 19 universităţi de top din Statele Unite, potrivit Business Insider.

Studenţii de la UPenn, Harvard, Villanova, Howard şi alte 14 campusuri studenţeşti au avut posibilitatea de a-şi trimite fotografii prin Snapchat utilizând un filtru de imagine de la Morgan Stanley.

„Întotdeauna căutăm căi innovative de a ajunge la cele mai raffinate talente din campusurile din toată ţara. Trebuie să fim unde sunt ei, iar ei sunt pe Snapchat.”, spune Lisa Manganello, director de marketing integrat pentru Morgan Stanley.

Filtrele de la Snapchat te lasă să adaugi pe fotografii opere de artă, logo-urile unor companii şi alte elemente de design. Dar aceste filtre apar doar într-o anumită locaţie şi câteodată, sunt vizibile doar pentru o anumită perioadă de timp.

Banca de investiţii a experimentat cu ajutorul aplicaţiei de social media, aceasta fiind favorită printre millenialşi din Statele Unite. Campania a fost prima de acest gen pentru firmă. Banca are de asemenea un număr mare de strategi şi agenţi de recrutare care caută tineri înzestraţi prin toate facultăţile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO