Business Internaţional

Netflix începe să ofere gratuit o parte din conţinut pentru non-abonaţi. Ce producţii intră în ofertă

Netflix începe să ofere gratuit o parte din conţinut...

Autor: Eduard Ivanovici

01.09.2020, 15:43 1087

Netflix a început să ofere gratuit o parte din conţinut în condiţiile în care concurenţa – reprezentată de Amazon Prime Video, Disney+ şi HBO Max – este mai mare ca oricând, conform Tech Crunch.

Printre titlurile luate în calcul de platformă se numără „Stranger Things”, „Bird Box”, „The Two Popes” şi „Our Planet”. În cazul serialelor, este oferit pe gratis doar primul episod, iar fiecare vizionare va începe cu o reclamă de 30 de secunde care poate fi închisă.

Lista filmelor şi serialelor care pot fi urmărite pe gratis în cadrul Netflix:

  1. Stranger Things
  2. Murder Mystery
  3. Elite
  4. Boss Baby: Back in Business
  5. Bird Box
  6. When They See Us
  7. Love is Blind
  8. The Two Popes
  9. Our Planet
  10. Grace and Frankie

Platforma de streaming a câştigat 10,1 milioane de abonaţi în T2, cu mult peste cei 2,7 milioane în aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru perioada iulie-septembrie, compania estimează o creştere de 2,5 milioane de clienţi.

Acţiunile Netflix au crescut cu 66% în 2020 pe măsură ce investitorii continuă să vadă compania ca pe un câştigător indiscutabil al perioadei de lockdown. Serviciul are în prezent o capitalizare de peste 233 de miliarde de dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO