Business Internaţional

Noul CEO al Deutsche Bank amână restructurarea băncii şi avertizează că vin vremuri grele

Noul CEO al Deutsche Bank amână restructurarea băncii...

Autor: CătăIina Apostoiu

02.07.2015, 00:00 1548

Noul director executiv al Deutsche Bank, John Cryan, a amânat implementarea programului de restructurare a băncii cu trei luni, dar a transmis angajaţilor să se aştepte la reforme dure, potrivit Reuters.

În prima zi ca director executiv al celei mai mari bănci germane, britanicul în vârstă de 54 de ani i-a avertizat pe angajaţi să nu se aştepte doar la lucruri pozitive în lunile următoare şi că trebuie să contribuie la refacerea reputaţiei băncii.

Cryan a declarat că va urma strategia aplicată de fostul co-CEO al băncii Anshu Jain, dar va amâna dezvăluirea detaliilor legate de planul de restructurare până la sfârşitul lunii octombrie. În ultima vreme, cea mai mare bancă germană a fost afectată grav de o serie de amenzi ce i-au fost impuse şi anchete privitoare la o serie de nereguli.

În plus, banca se confruntă cu costuri operaţionale ridicate şi cu nemulţumirea sindicatelor şi necesită investiţii uriaşe pentru modernizarea tehnologiei şi restructurare. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO