Business Internaţional

Noul premier britanic Boris Johnson şi-a numit drept consilier de business unul dintre şefii imperiului media Sky, care î-a închiriat un apartament de 10 milioane de euro

Noul premier britanic Boris Johnson şi-a numit drept...

Autor: Alex Ciutacu

24.07.2019, 13:24 194

Noul premier britanic Boris Johnson l-a numit drept consilier de business pe Andrew Griffith, unul dintre directorii de top ai imperiului mediatic Sky – la doar câteva zile după ce presa internaţională a scris despre faptul că Griffith i-a închiriat lui Johnson un apartament de peste 10 milioane de euro în Westminster, potrivit The Independent.

După ce directorul financiar al Sky a fost numit consilierul de business al premierului, Partidul Muncitoresc a semnalat imediat că Johnson îşi aduce prietenii aproape.

„Ar fi de înţeles ca publicul să ajungă la concluzia că prietenii lui Johnson îşi pot cumpăra influenţă în noua administraţie”, transmite Partidul Muncitoresc.

Săptămâna trecută publicaţia britanică The Guardian scria că locuinţa lui Johnson din centrul Londrei a fost utilizată şi de fostul secretar de externe ca sediu de campanie în ultimele zile din guvernarea Theresei May.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO