Business Internaţional

Noul preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, anunţă că Ucraina este pregătită să înceapă negocierile cu Rusia pentru stabilitatea regiunii Mării Negre şi a Ucrainei: Suntem pregătiţi să negociem cu Rusia. Suntem pregătiţi să implementăm Acordul Minsk

Noul preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski,...

Autor: Mihai Draghici

04.06.2019, 20:30 311

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a exprimat disponibilitatea de a lansa negocieri cu Rusia pentru încheierea conflictului separatist din Donbas şi pentru garantarea stabilităţii în regiunea Mării Negre.

"Suntem pregătiţi să negociem cu Rusia. Suntem pregătiţi să implementăm Acordul Minsk. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să ne putem apăra şi să devenim mai puternici din punct de vedere economic, politic şi militar", a declarat Volodimir Zelenski în cursul unei conferinţe de presă organizate împreună cui secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, la Bruxelles.

"Sunt foarte recunoscător pentru susţinerea politică şi practică pe care Ucraina o primeşte din partea Alianţei Nord-Atlantice şi din partea statelor aliate în mod individual. Sunt pregătit să ofer noi stimulente în relaţia noastră cu Alianţa Nord-Atlantică. Actuala agresiune rusă rămâne o provocare majoră pentru securitatea euro-atlantică", a subliniat Zelenski, citat de agenţia Unian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO