Business Internaţional

O companie de IT este acuzată că a încercat să mituiască jurnalişti cu acţiuni

Adam Lashinsky
11.05.2014, 22:02 353

Un jurnalist de la revista americană Fortune susţine că şeful companiei Arista Networks, care dezvoltă soluţii cloud, a încercat să îl mituiască cu acţiuni la oferta publică iniţială a companiei, scrie Business Insider.

Jurnalistul Adam Lashinsky spune că a primit un telefon de la reprezentanţii Arista Network care l-au informat că şefa companiei, Jayshree Ullal, vrea să-i ofere acţiuni “pentru familie şi prieteni” în cadrul ofertei publice iniţiale a dezvoltatorului software.

Reprezentanţii companiei i-au spus lui Lashinsky că şi alţi jurnalişti au primit aceeaşi ofertă. Jurnalistul susţine că multe persoane sunt implicate în acest program de mituit ziariştii, promovat în special de superiorii din cadrul companiei.  

Lashinsky consideră că această campanie este o dovadă a faptului că Silicon Valley este prinsă într-o bulă tehnologică în care întreaga comunitate crede că regulile normale nu i se aplică şi ei.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO