Business Internaţional

O companie din grupul Tesla sponsorizează echipa de fotbal CFR Cluj cu 27 milioane euro

O companie din grupul Tesla sponsorizează echipa de...

Autor: Vasile Magradean, Mediafax

15.01.2020, 12:23 297

Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj va semna săptămâna viitoare un contract de sponsorizare în valoare de 27 de milioane de euro pe o perioadă de 3 ani cu producătorul de drone Electric Visionary Aircraft (EVA), parte a grupului american Tesla.

Oficiali ai clubului de fotbal CFR 1907 Cluj au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost prezentată o ofertă la pachet viitorului sponsor care include inclusiv acordarea numelui EVA stadionului echipei.

„Săptămâna viitoare se va semna contractul de sponsorizare cu producătorul de drone Electric Visionary Aircraft (EVA) şi va avea loc prezentarea oficială. Valoarea contractului este de 27 de milioane de euro pe trei ani – repartizaţi pe ani ar veni câte 7, 9 şi 11 milioane de euro. O condiţie impusă este ca echipa să activeze în cupele europene. Clubul a făcut o ofertă la pachet, am negociat, iar pentru banii primiţi am inclus şi acordarea numelui companiei pentru stadionul nostru, care se va numi EVA Arena. Compania EVA face parte din grupul american Tesla”, au spus oficialii clubului clujean.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO