Business Internaţional

Obama conduce o maşină Corvette şi vorbeşte despre haine şi mâncarea preferată cu Jerry Seinfeld

Obama conduce o maşină Corvette şi vorbeşte despre...

Autor: Madalina Cerban

31.12.2015, 16:37 470

În primul episod al sezonului al şaptelea al acestui serial, care a fost publicat miercuri pe site-ul comediansincarsgettingcoffee.com, Jerry Seinfeld merge la Casa Albă cu o maşină Corvette Stingray Split Window Coupe din 1963 pentru a se întâlni cu preşedintele Barack Obama şi a discuta cu acesta la o cană de cafea.

În ciuda faptului că este cel mai puternic om politic de pe Pământ, nici măcar Barack Obama nu are permisiunea agenţilor de securitate pentru a se plimba cu acest automobil condus de Jerry Seinfeld în afara gardurilor Casei Albe. Astfel, cei doi sunt nevoiţi să se plimbe pe drumurile de acces din curtea Casei Albe şi să bea o cafea în interiorul acestei clădiri, potrivit hollywoodreporter.com.

În timpul discuţiilor, Barack Obama îi răspunde lui Jerry Seinfeld la o serie de întrebări, care îl fac pe preşedintele SUA să reflecteze cu privire la pierderea statutului de persoană anonimă. De asemenea, Obama vorbeşte despre momentele stresante pe care le presupune jobul său de preşedinte al SUA şi despre cea mai ciudată noapte la Casa Albă, respectiv prima sa noapte petrecută sub acoperişul clădirii după câştigarea primului său mandat la conducerea Statelor Unite.

Barack Obama vorbeşte cu umor şi despre modul în care se trezeşte dimineaţa, despre activităţile sale matinale şi despre hainele sale. În acest context, acesta spune că are un dulap la fel ca oamenii obişnuiţi, din care dimineaţa îşi alege singur costumul pe care trebuie să îl poarte în ziua respectivă. Provocat de Jerry Seinfeld, Obama spune că toată lenjeria sa are aceeaşi culoare şi este produsă de aceelaşi brand.

Preşedintele dezvăluie faptul că are o pasiune pentru nachos cu guacamole şi vorbeşte şi despre cele mai stânjenitoare momente din cariera sa, precizând că apariţia în emisiunea lui Jerry Seinfeld ar putea fi unul dintre acestea.

În plus, Barack Obama mai spune că Teddy Roosevelt a fost favoritul său dintre preşedinţii SUA şi vorbeşte despre cei mai nebuni politicieni pe care i-a cunoscut în cariera sa. Obama face, totodată, o comparaţie între politică şi sport, referindu-se în special la fotbal.

De asemenea, preşedintele recunoaşte că a apărut în emisiunea lui Jerry Seinfeld pentru a promova "Obamacare", o iniţiativă care vizează asigurarea accesului pacienţilor la sistemul de sănătate.

În finalul acestui episod special, preşedintele Obama se urcă pe scaunul şoferului şi îi oferă lui Jerry Seinfeld o plimbare cu automobilul.

Aceasta nu este prima apariţie a lui Barack Obama, în timpul mandatului său de preşedinte al SUA, într-un show de divertisment. Recent, Barack Obama a apărut într-un episod special al emisiunii "Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls", care a fost difuzată în premieră în România, de Crăciun, la Discovery Channel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO