Business Internaţional

Oraşul din România cu cea mai bună calitate a vieţii. Se respiră cel mai curat aer din Europa şi se găseşte cel mai uşor un loc de muncă

Oraşul din România cu cea mai bună calitate a vieţii....

Autor: Business Magazin

07.06.2019, 21:46 3687
Oraşul din România cu cea mai bună calitate a vieţii. Se respiră cel mai curat aer din Europa şi se găseşte cel mai uşor un loc de muncă.
 
Este unul dintre oraşele din ţară care s-a dezvoltat foarte frumos în ultimii ani, iar acest lucru a fost posibil datorită unei strategii de dezvoltare coordonată de un profesor asociat la Michigan State University.

Spre deosebire de Capitală, care nu are o strategie clară de dezvoltare, la Cluj, Călin Hintea, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii Babes-Bolyai şi profesor asociat la Michigan State University coordonează strategia de dezvoltare a oraşului pe termen lung. Doctor în ştiinţe sociale şi politice, absolvent al mai multor stagii de pregătire în administraţie efectuate în SUA, Franţa şi Austria, prof. Călin Hintea a făcut în ultimii ani cercetări pe sute de comunităţi mai mici sau mai mari din România, observând atât problemele majore care apar peste tot, cât şi oportunităţile care ar putea fi exploatate. De primarii care vor, bineînţeles.

La Cluj in Consiliul Local strategia s-a votat în unanimitate.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO