Business Internaţional

Organizaţia Studenţilor pentru Justiţie din Iran oferă o recompensă de 100.000 de dolari pentru distrugerea ambasadei SUA din Ierusalim

sursa foto: Business Insider

Autor: Alex Ciutacu

17.05.2018, 17:16 209

O organizaţie extremistă din Iran oferă o recompensă de 100.000 de dolari oricui este dispus să distrugă ambasada SUA din Ierusalim, potrivit Business Insider.

Un grup cunoscut drept Organizaţia Studenţilor pentru Justiţie din Iran a lipit public postere şi a distribuit mesajul prin care susţine că oricine va ataca ambasada Statelor Unite din Ierusalim, va fi recompensat.

„Organizaţia Studenţilor pentru Justiţie va susţine pe orice distruge ambasada ilegală a americanilor din Ierusalim”, scrie pe posterul redactat în limba arabă farsi şi în engleză, potrivit unei traduceri furnizate de Free Beacon pentru Business Insider.

Va fi „o recompensă de 100.000 de dolari pentru persoana care distruge ambasda ilegală a americanilor la Ierusalim”, scrie în cadrul mesajului.

Mesajul este doar una dintre escaladările la care s-a ajuns după ce Donald Trump a mutat ambasada Statelor Unite de la Tel Aviv la Ierusalim.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO