Organizaţia Studenţilor pentru Justiţie din Iran oferă o recompensă de 100.000 de dolari pentru distrugerea ambasadei SUA din Ierusalim

17 mai 2018 Autor: Alex Ciutacu

O organizaţie extremistă din Iran oferă o recompensă de 100.000 de dolari oricui este dispus să distrugă ambasada SUA din Ierusalim, potrivit Business Insider.

Un grup cunoscut drept Organizaţia Studenţilor pentru Justiţie din Iran a lipit public postere şi a distribuit mesajul prin care susţine că oricine va ataca ambasada Statelor Unite din Ierusalim, va fi recompensat.

„Organizaţia Studenţilor pentru Justiţie va susţine pe orice distruge ambasada ilegală a americanilor din Ierusalim”, scrie pe posterul redactat în limba arabă farsi şi în engleză, potrivit unei traduceri furnizate de Free Beacon pentru Business Insider.

Va fi „o recompensă de 100.000 de dolari pentru persoana care distruge ambasda ilegală a americanilor la Ierusalim”, scrie în cadrul mesajului.

Mesajul este doar una dintre escaladările la care s-a ajuns după ce Donald Trump a mutat ambasada Statelor Unite de la Tel Aviv la Ierusalim.

 

 

 

 

 
Cuvinte cheie:
iran
, ierusalim
, organizatie
, recompensa
, ambasada sua
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide