Business Internaţional

Pe Valea Prahovei, mai aglomerat ca în weekend: Coloane de maşini din Braşov până în Buşteni

Pe Valea Prahovei, mai aglomerat ca în weekend: Coloane...

Autor: Departamentul Social

15.08.2016, 11:52 122

"Traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. Către Bucureşti, se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până în Buşteni, iar în sens invers la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti, în Poiana Ţapului şi în Buşteni (însă viteza de deplasare este mai mare faţă de sensul de mers către Bucureşti)", se arată în informarea Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii avertizează însă că numărul de autovehicule este în creştere, iar coloana dinspre Braşov se va mări şi, prin urmare, vor apărea probleme de trafic şi pe DN73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu Drumul Naţional 1.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române le aminteşte automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Totodată, cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO