Business Internaţional

Peste 91 de milioane de videoclipuri au fost eliminate de pe TikTok, platforma schimbă regulile. Ce trebuie să ştie utilizatorii

Peste 91 de milioane de videoclipuri au fost eliminate de...

Autor: Dorin Oancea

13.02.2022, 23:02 74

Noul raport trimestrial privind Aplicarea Regulilor Comunităţii anunţat marţi arată că peste 91 de milioane de videoclipuri care încalcă politicile TikTok au fost eliminate în T3 2021. Platfoma anunţă actualizări ale Regulilor Comunităţii pentru a sprijini în continuare integritatea. 

Unele dintre principalele actualizări pe care TikTok le anunţă şi pe care le va implementa în următoarele câteva săptămâni includ:

• Consolidarea politicii privind acţiunile periculoase şi provocările. TikTok continuă să adopte abordarea mai exigentă pe care a anunţat-o anterior pentru a ajuta la prevenirea răspândirii pe platformă a unui astfel de conţinut - incluzând farse de sinucidere. Acest lucru era inclus anterior în politicile de suicid şi auto-vătămare, dar acum va fi evidenţiat într-o categorie separată, cu mai multe detalii, astfel încât comunităţii să îi fie şi mai uşor să se familiarizeze cu aceste reguli.

• Abordarea tulburărilor de alimentaţie. Deşi TikTok elimină deja conţinutul care promovează tulburările de alimentaţie, platforma de entertainment va începe să elimine şi conţinutul care urmăreşte promovarea alimentaţiei dezordonate. TikTok face această schimbare în urma consultării cu experţi în tulburări de alimentaţie, cercetători şi medici.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO